Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Ποιοι Είμαστε

Η εταιρεία CCF Fashion Ltd δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας με αποκλειστικό αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία ετοίμων γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ για χονδρική πώληση μέσω επιλεγμένων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και για λιανική πώληση από τα δικά της καταστήματα ως επίσης και του ηλεκτρονικού καταστήματος της.


Η επιτυχία της εταιρείας μας στην πολύχρονη παρουσία της ( 30 και πλέον χρόνια ) στον απαιτητικό χώρο της μόδας βασίζεται αφ’ ενός στην άριστη επιλογή των προμηθευτών μας ( οικων εξωτερικού Γαλλια, Ιταλια, Αγγλια, Γερμανια, ΗΠΑ κλπ. ) με κριτήρια την καλύτερη δυνατή ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή και αφ’ ετέρου στην εμπειρία και εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας μας με μοναδικό στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των αναγκών και επιθυμιών των πελατών μας.


Οι συλλογές μας απευθύνονται στην σύγχρονη γυναίκα, καλύπτοντας τις ανάγκες της για εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας και ανανεώνονται συνεχώς με τις νέες διεθνείς τάσεις της μόδας.